• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

The real demi-glace, explained by a French chef: SAUCE vs. BASE скачать в хорошем качестве

The real demi-glace, explained by a French chef: SAUCE vs. BASE 6 месяцев назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
The real demi-glace, explained by a French chef: SAUCE vs. BASE
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: The real demi-glace, explained by a French chef: SAUCE vs. BASE в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно The real demi-glace, explained by a French chef: SAUCE vs. BASE или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон The real demi-glace, explained by a French chef: SAUCE vs. BASE в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



The real demi-glace, explained by a French chef: SAUCE vs. BASE

In this video, you'll discover that there are two different definitions of demi-glace in French cuisine. You'll understand why it's impossible to make demi-glace sauce without first preparing another sauce — and what most recipes leave out. 🥣 STEP 1: Ingredients for Brown Veal Stock ✔️ 2 kg veal bones. Optionally: veal hoof, pork skin ✔️ 2 carrots ✔️ 2 onions ✔️ 2 tomatoes ✔️ 1 tbsp tomato paste ✔️ Herb bundle: leek, bay leaf, thyme, parsley stems ✔️ Cery stalk ✔️ Whole cloves ✔️ 3 garlic cloves ✔️ Black peppercorns ✔️ Approx. 4 L water (135 fl oz) ✔️ Ice 🍅 STEP 2: Ingredients for Espagnole Sauce ✔️ 1 L brown veal stock (33.8 fl oz) ✔️ For roux: 40 g flour (1.4 oz), 40 g butter (1.4 oz) ✔️ 1 carrot ✔️ 1 onion ✔️ 40 g tomato paste (1.4 oz) ✔️ 200 g tomatoes (7 oz) ✔️ 80 g bacon (2.8 oz) ✔️ Herb bundle: leek, bay leaf, thyme, parsley stems ✔️ 1 garlic clove ✔️ Celery stalk ✔️ Optional: 1/2 glass of Madeira wine ✔️ 2 tbsp sunflower oil 🟤 STEP 3: Ingredients for Demi-Glace Sauce ✔️ Espagnole sauce ✔️ 20 g butter (0.7 oz) ✔️ Salt and black pepper (to taste) ⏳ TIMESTAMPS: 0:00 – What is demi-glace? 0:53 – Brown veal stock 12:11 – Demi-glace base 14:08 – Espagnole sauce 19:30 – Back to the demi-glace base 23:28 – Demi-glace sauce 27:41 – Summary: Brown veal stock vs. demi-glace base vs. Espagnole sauce vs. demi-glace sauce 🙂 Subscribe to the channel, share my videos with your friends, and let’s chat in the comments! 🔗 Subscribe here 👉    / @chefvivieneng   Already subscribed? Hit the bell 🔔 to be the first to know when a new recipe drops! #ChefVivien #FrenchCuisine #Sauces

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5