У нас вы можете посмотреть бесплатно E-Training | Raw Milk Analysis and Adulteration Detection (Analytical Approach) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
E-Training | Raw Milk Analysis and Adulteration Detection (Analytical Approach) #PakPureLine #RawMilkAnalysis #Adulteration #FoodSafety #ETraining | LEARNING OBJECTIVES | Milk sampling Temperature determination Organoleptic tests Clot on boiling, Salt Alcohol precipitate test Protein stability, % Acidity Lactometer Reading, % Fat Glucose, Sugar, Added Urea Carbonates, Bicarbonates Starch, Cellulose Ammonium Sulphates Nitrates Detergent, Skimmed milk Gelatin Formalin Hydrogen peroxide Boric acid, Borates Pasteurization efficiency Sterilization efficiency Total solids