У нас вы можете посмотреть бесплатно ପୁରୀ ମନ୍ଦିର ମିଠା ଡାଲି ( Mitha Dali Recipe ) | 56 Bhoga Recipe Mrunalinee | Sweet Dal Recipe | Odia или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
#mithadalirecipeinodia #56bhogarecipebymrunalinee #56bhogrecipe #odiaauthnticfoodsmrunalinee Mitha Dali Recipe ( Odia ) | Sweet dal recipe ( without onion and garlic ) : It is one of the prasad from 56 bhoga ( 56 prasad ) daily offered to Lord Jagannath in the Holy temple , Puri ( Odisha ) . It is traditionally made in clay pot , but here I have shown you this dal recipe using pressure cooker at home. Mitha dali is made with Harada dali ( toor dal / Split pigeon peas ) , jaggery , ghee etc. So, learn the step-by-step procedure of this heavenly tasty dish and serve it with Kanika ( Sweet rice ) . Please check the link : • ସହଜ ଏବଂ ସ୍ଵାଦିଷ୍ଟ କାନିକା | Kanika Recipe ... Ingredients: 1. Yellow pigeon peas( Harada dali / Toor dal ) - 1 cup ** Mandatory 2. Jaggery ( guda / gud ) - 2 tbsp ( add according to your taste ) 3. Cumin seeds - 1 tsp 4. Crushed ginger - 1 tsp ( 1 inch ) 5. Turmeric powder - 1/2 tsp 6. Asafoetida ( Hing / Hengu ) - 1/4 tsp or A pinch 7. Ghee - 2 tsp ( add as required ) 8. Salt to taste Follow me on : -------------------------- Facebook: / mrunalineep Twitter: / mrunalineep Instagram: / mrunalineep Website: https://www.mrunalinee.com