У нас вы можете посмотреть бесплатно Only use 15 minutes of baking jam to maximize water retention или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Welcome to subscribe to my channel: / @happyfoodchannel ——————————————————————— Two days ago, I left a large bowl of strawberry jam left to make the glutinous rice balls, so I made this jam crumble. Very soft and delicious. The sour and sweet, soft and brushed jam crumbs must be the favorite of children! recipe: Soup type: 125 grams of water, 25 grams of high-gluten flour Medium-type dough: 280 grams of high-gluten flour, 3 grams of high-sugar dry yeast, 10 grams of sugar, 150 grams of milk, 1 whole egg, 55 grams of liquid volume adjusted according to your actual situation Main dough: 60 grams of high-gluten flour, 60 grams of low-gluten flour, 2 grams of high-sugar-resistant dry yeast, 4 grams of salt, 32 grams of white sugar, 20 grams of milk powder, 15 grams of honey, 15 grams of condensed milk, all soups