• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Duck Confit with a Crisping Hack скачать в хорошем качестве

Duck Confit with a Crisping Hack 6 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Duck Confit with a Crisping Hack
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Duck Confit with a Crisping Hack в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Duck Confit with a Crisping Hack или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Duck Confit with a Crisping Hack в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Duck Confit with a Crisping Hack

Duck Confit with a Crisping Hack 4 duck legs 2 shallots, sliced thick 4 whole garlic cloves, peeled 2 cups duck fat A few sprigs of thyme Salt and pepper duck legs and refrigerate overnight. Preheat the oven to 250F, and dry the legs off really well on paper towels. Put duck fat into a pot that will hold the legs snugly. Set the pot over medium heat and heat up the fat to about 200F. Turn the heat off and put in the legs. Add shallots, garlic, and thyme. Put in the oven for 2.5-3 hours or until fork tender. Cool for 2 hours. Remove from fat, place on a plastic lined baking sheet skin side down, flatten, and remove the thigh bone. Cover with plastic. Strain the duck fat. Save the shallots and garlic. Refrigerate everything overnight. Scoop the fat off and freeze, save the juice for serving with anything you wish. Preheat a non-stick skillet on medium heat. Add the duck skin side down, cover, cook to warm, about 3 min. Uncover and cook until the skin is crisp, about 3 min. Flip, cook for 30 sec. Rest 5 min and serve. Sous-vide Duck Confit by Daniel Gritzer: https://www.seriouseats.com/recipes/2... Support my channel   / helenrennie   My cooking classes in the Boston area: http://www.helenrennie.com FACEBOOK:   / helenskitchencooking   TWITTER:   / helenrennie1   INSTAGRAM:   / helen.rennie  

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5