• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

[Bread making] The dough is sticky! How to make it by hand on a hot day - Yamagata bread скачать в хорошем качестве

[Bread making] The dough is sticky! How to make it by hand on a hot day - Yamagata bread 9 months ago

パン作り

ベタつく生地

食パン作り方

パン作り初心者

パン簡単

パン捏ね方

1斤食パン

パン作り方

食パンの作り方

てごねのコツ

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
[Bread making] The dough is sticky! How to make it by hand on a hot day - Yamagata bread
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: [Bread making] The dough is sticky! How to make it by hand on a hot day - Yamagata bread в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно [Bread making] The dough is sticky! How to make it by hand on a hot day - Yamagata bread или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон [Bread making] The dough is sticky! How to make it by hand on a hot day - Yamagata bread в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



[Bread making] The dough is sticky! How to make it by hand on a hot day - Yamagata bread

Have you ever had trouble with stickiness when kneading bread by hand on a hot summer day? "My dough is sticky, what should I do?" is a comment we sometimes receive. Today, we're making bread on such a hot day, and how do you finish off the sticky dough? We've made a video showing some ideas that are unique to home baking. We hope this will be of some help to those who bake bread at home. We also look forward to your questions and comments! I hope you enjoy watching and making this video♪ If you like it, please subscribe to the channel↓    / @tabetette   ☆Timetable☆ Opening  0:00 Ingredients  0:05 Weighting  0:09 Mixing  0:53 Dough cooling 1  1:38 Kneading 1  1:52 Kneading 2  2:39 Dough cooling 2  3:30 Kneading 3 4:37 Gluten check 5:03 First rise  5:50 Punch  5:57 Second rise 6:50 Preparing the mold 6:55 Degassing 7:40 Cutting  8:03 Bench time 8:42 Shaping  9:02 Placing in mold  11:02 Final rise 11:43 Baking 12:30 Baked 12:45 ☆Dough ingredients☆ ・Bread flour 250g ・Salt 4g ・Cane sugar 12g ・Unsalted butter 12g ・Instant dry yeast 3g (4g in winter, 2g in summer) ・Water 170g ************* For dusting・Strong flour as needed For mold removal・Oil (rapeseed oil, etc.) as needed (I use a rectangular loaf mold) Baking ・30 minutes at 200℃ ・Lower rack Time and temperature may vary depending on the oven, so adjust the time and temperature while checking the color.

Comments
  • Ham and mayonnaise bread - Enjoy making bread at home - Japanese bread♪ 9 months ago
    Ham and mayonnaise bread - Enjoy making bread at home - Japanese bread♪
    Опубликовано: 9 months ago
    1243
  • Engineer reveals how to study and take notes like a genius (a method proven by science) 2 months ago
    Engineer reveals how to study and take notes like a genius (a method proven by science)
    Опубликовано: 2 months ago
    213640
  • Bioprocessing Part 1: Fermentation 11 years ago
    Bioprocessing Part 1: Fermentation
    Опубликовано: 11 years ago
    940531
  • Journaling Music 🎵 Relaxing Playlist for Writing, Reading, Studying 1 year ago
    Journaling Music 🎵 Relaxing Playlist for Writing, Reading, Studying
    Опубликовано: 1 year ago
    571173
  • Food Safety 101 | What is HACCP? The 7 Principles of HACCP explained 7 months ago
    Food Safety 101 | What is HACCP? The 7 Principles of HACCP explained
    Опубликовано: 7 months ago
    12645
  • She WAKES UP at 4AM to make ALL this Bread Everyday! Japanese Breadmaking! 3 years ago
    She WAKES UP at 4AM to make ALL this Bread Everyday! Japanese Breadmaking!
    Опубликовано: 3 years ago
    7985176
  • Transformers (how LLMs work) explained visually | DL5 1 year ago
    Transformers (how LLMs work) explained visually | DL5
    Опубликовано: 1 year ago
    6597034
  • Programable Logic Controller Basics Explained - automation engineering 4 years ago
    Programable Logic Controller Basics Explained - automation engineering
    Опубликовано: 4 years ago
    2346472
  • The Most Incredible Bakery in Copenhagen 8 months ago
    The Most Incredible Bakery in Copenhagen
    Опубликовано: 8 months ago
    531153
  • Урок 4. Видеокурс 11 years ago
    Урок 4. Видеокурс "ЭКГ под силу каждому".
    Опубликовано: 11 years ago
    1321095

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5