У нас вы можете посмотреть бесплатно Best Ever Almond Buttercream Cake |零难度咸奶油杏仁蛋糕,超级简单 или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Topped with crispy almond flakes, this fluffy chiffon cake, sandwiched with salted cream, is incredibly delicious. #almondcake #chiffoncake ➡️Ingredients ☘️ Almond Buttercream Cake ******************************** ☘️ Sheet Cake Medium Egg 5pcs (55-60g with shell) Milk 60g Vegetable oil 40g Cake flour 60g Vanilla extract 1/2 tsp Caster sugar 60g Lemon juice ☘️Salted Buttercream Unsalted butter (softened) 40g Icing sugar 20g Thickened Cream (room temp) 200g Sea salt 1.5g ☘️Almond flakes 60g ➡️ Preheat the oven to 155C/310F. Bake at 155C/310F for 23 mins and change to 165C/330F for 7 mins Please adjust the baking time & temperature based on your own oven _________________________________________ 這款零難度的咸奶油杏仁蛋糕, 香脆的杏仁片和微帶咸味的奶油霜加上松軟的蛋糕,這口感好吃到停不下口. ➡️配方 ☘️ 咸奶油杏仁蛋糕 ******************************** ☘️蛋糕片 中號雞蛋 5個(55-60克連殼) 牛奶 60克 植物油 40克 低筋面粉60克 香草精 1/2茶匙 細砂糖60克 檸檬汁少許 ☘️咸奶油霜 無鹽黃油(室溫軟化)40克 糖粉 20克 奶油(室溫)200克 海鹽 1.5克 ☘️杏仁片 60克 ➡️ 預熱烤箱155C/310F。 155C/310F烤制23分鐘,然後調至165C/330F 烤制7分鐘 請根據自家烤箱情況,調整烤箱溫度和時間