• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Rick Bayless: Queso Fresco DIY скачать в хорошем качестве

Rick Bayless: Queso Fresco DIY 3 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Rick Bayless: Queso Fresco DIY
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Rick Bayless: Queso Fresco DIY в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Rick Bayless: Queso Fresco DIY или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Rick Bayless: Queso Fresco DIY в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Rick Bayless: Queso Fresco DIY

Get the recipe 👉 https://www.rickbayless.com/recipe/me... ***** While most queso fresco in Mexico is set with rennet (a process that requires a bit of mastery), you can quickly and easily make an acid-set fresh cheese that is virtually indistinguishable in most recipes from the more difficult, time-consuming version. But is making your own fresh cheese worth it when every Mexican grocery and most well-stocked supermarkets have some kind of queso fresco for sale? I’d say “Yes!” But only if you can find milk that is tastier than your average bulk offerings (we use Kalona organic at our restaurants—grass fed cows, low-temperature pasteurized, non-homogenized, local), and if you like tackling things others would probably never think of. Plus, your queso fresco will always taste fresher than what you can buy, and freshness (as the word fresco implies) is what this cheese is all about. What you’re making here is similar to a whole-milk ricotta, though we’re going to press it more firmly so that it can be easily crumbled. Pressed a little less and drizzled with honey, this fresh cheese makes an amazing dessert served with fresh fruit. To tackle this project, you’ll need an accurate thermometer that registers down to 75 degrees.

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5