• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Flour Comparison: Bread, pastry, and cake flour скачать в хорошем качестве

Flour Comparison: Bread, pastry, and cake flour 4 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Flour Comparison: Bread, pastry, and cake flour
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Flour Comparison: Bread, pastry, and cake flour в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Flour Comparison: Bread, pastry, and cake flour или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Flour Comparison: Bread, pastry, and cake flour в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Flour Comparison: Bread, pastry, and cake flour

Flour Comparison: Bread, pastry and cake flour In this video, we are comparing three refined flour - bread, pastry and cake flour. They are milled from different variety of wheat, bread flour from hard wheat, and pastry/cake flour milled from from soft wheat. Bread flour has a higher protein content of all, because bread relies on wheat protein (gluten) to create a structure in the loaf. In pastries, too much gluten may toughen the texture and may cause shrinkage. Bread flour: we use this flour in most of our baked goods like bread, viennoiserie, cookies and quickbreads. This flour is actually considered as "low-protein" bread flour as opposed to high-protein or high-gluten bread flour. Flour used in this video contains about 12.5% protein content. Pastry flour: This usually contains about 9% protein, and we use this flour in pie dough, some tart dough and cookies. Cake flour: Cake flour contains about 7% protein, and is oftentimes bleached. Bleaching process allows for the flour to absorb more liquid, which helps to create moist crumb in the baked cake. Because of the lower protein content, products baked with cake flour has a tender texture.

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5