У нас вы можете посмотреть бесплатно 咸肉粽子 / Pork belly sticky rice dumplings или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
端午节块到了。 端午食粽,是节日习俗之一。喜欢自己做粽子,除了好吃健康,家里的粽香可以绕梁三日。 咸肉粽选用五花肉、糯米、豆类为主原料制作的粽子。咸肉粽是传统小吃,端午节食俗。外层粽叶以大量清水刷洗,糯米口感绵密软嫩,内馅用上选的五花肉,经过腌浸的程序,与生米、绿豆豌豆包里起来入水煮熟而得。 Dragon Boat Festival is around the corner. Sticky rice dumplings, or Zongzi, is the most traditional Dragon Boat Festival food. It is related to Qu Yuan commemoration, as the legend says that lumps of rice were thrown into the river to stop fish eating his drowned body. Zongzi are sticky rice dumplings made of glutinous rice filled with meats, beans, and other fillings. They are wrapped in triangle or rectangle shapes in bamboo or reed leaves, and tied with soaked stalks or colorful silky cords. The flavors of zongzi are usually different from one region to another across China. Typical Zongzi Fillings Egg yolk Lotus seeds Ham Red bean paste Chestnut Fatty pork ================================================ Pork belly sticky rice dumplings 咸肉粽子 Main ingredients: 主料: -- 1lb pork belly 五花肉 1磅 -- 2lb glutinous rice 糯米 2磅 Other ingredients: 配料: -- some chestnuts 熟板栗 适量 -- some split peas 豌豆 适量 -- some scallions, ginger 青葱,姜 适量 -- some soy sauce 酱油 适量 -- some oyster sauce 耗油 适量 -- some salt 盐 适量 -- bamboo or reed leaves 粽子叶 适量 #咸肉粽子 #咸粽子 #Zongzi