У нас вы можете посмотреть бесплатно Rödvinsbräserad högrev med kantareller och potatispuré | Markus Aujalay или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Ingredienser för 4 personer 1 kg högrev i bit 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 1 msk tomatpuré 5 dl rött vin 4 dl kalvfond Några kvistar timjan 1 lagerblad Salt Peppar 1 kg mjölig potatis 2 msk smör Ca 1 dl mjölk Ca 1 dl grädde Salt 400g gula kantareller ½ gul lök Persilja Salt Svartpeppar --- Min köksserie https://adtr.co/i0pSxL Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar från Cervera för Scanpan https://adtr.co/pLFB4n Yaxell Zen https://adtr.co/8dyAiI Global https://adtr.co/fPV56i Zassenhaus https://adtr.co/rj111b Smeg https://adtr.co/2Hih9B / markusaujalay http://www.tegelbacken.com http://www.winterviken.se Fotografer Karl Beckström Micke Roos Grafisk form Joachim Ljunggren, Pixeldust Redigering Robert Flodman Producent Ingela Widström Exekutiva producenter Lena Styren Markus Aujalay Sponsorer KVÄNUM ZETA