У нас вы можете посмотреть бесплатно Taro Dumpling 咸香芋粿 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
► Facebook Page: https://www.facebook.com/KathrineKwaB... ► Instagram: / katherinekwa ► Support my recipe book :https://kathrinekwa.com/ ► Simple Sweet Tooth: http://edu.bigpropel.co/ebook-offer/ Filling (馅料): 350g taro, steamed and mashed (350克芋头,蒸熟压成泥) 30g /2 tbsp dried shrimp, soaked and chopped (30克虾米,浸软,剁碎) 2 tbsp cooking oil (2汤匙油) Seasoning (调味料): 1 tsp salt (盐) 2 tsp sugar (糖) 1 tsp five spices powder (五香粉) 1/2 tsp pepper (胡椒料) 1 tbsp fried shallots oil (炸葱油) Ingredients for skin (皮料): 100g (3/4 cup) wheat starch /tang mien fun(澄面粉) 40g (1/3 cup) tapioca starch (木薯粉) 40g (1/3 cup) glutinous rice flour (糯米粉) 200ml boiled water (滚水) 1/2 tsp salt (盐) 2 tbsp oil (油) Fried shallots oil for glazing 适量炸葱油,抹皮用 Crystal Chive Dumpling 水晶韭菜粿 • Crystal Chive Dumpling 水晶韭菜粿 Chai Kuih/Crystal Dumplings 菜粿/水晶粿 • Chai Kuih / Crystal Dumplings 菜粿/水晶糕