У нас вы можете посмотреть бесплатно CHINESE STYLE PATA TIM | EASY TO FOLLOW RECIPE | Tried & Tested Recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
CHINESE STYLE PATA TIM 1 pc Pata Front (whole/sliced) 1 head minced garlic 3 pcs star anise 1/4 cup light soy sauce 2 Tbsp Patis 1/3 cup white sugar 1/2 cup pineapple juice (unsweetened) 1/4 cup chinese cooking wine 1/4 cup oyster sauce ground black pepper 1 can (225g) Young Corn, well drained 1 small can (115g) shiitake mushroom, well drained *Bokchoy (blanched), optional. Slurry: 1/3 cup cornstarch mix in 2/3 cup cold water *3 Liters Water *Walang mabili na bokchoy, kaya hindi ako nakapaglagay. Lagay nyo lang po ang blanched bokchoy sa gillid ng cook pata tim. *ADD more slurry kung kulang pa sa lapot 🙂 ——————————————— Please support my channel thru your Likes, Shares, and Subscription! Once you subscribe, please TAP all the BELL BUTTON to notify you on my new uploaded videos. Comment down below for video suggestions. I would love to connect with you! FOLLOW ME on: Facebook Page: CONNH CRUZ THE MODERN NANAY / connh-cruz-the-modern-nanay-107625304194177 Instagram: @connhcruzthemodernnanay / connhcruzthemodernnanay Tiktok: @connhcruzthemodernnanay www.tiktok.com/@connhcruzthemodernnanay Twiiter: @connhcruz / connhcruz Email add: [email protected] See you on my next blogs! 💕 Salamat po ❤️