• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Chef Wang teaches u "Fushun Douhua" with melt-in-your-mouth texture. Let's keep the tradition alive! скачать в хорошем качестве

Chef Wang teaches u "Fushun Douhua" with melt-in-your-mouth texture. Let's keep the tradition alive! 4 years ago

美食

原创

厨师长

美食作家

做菜

烹饪

王刚

富顺豆花的做法

怎么做富顺豆花

豆花的做法

富顺豆花

豆花

怎么做豆花

四川

四川菜

川菜

正宗做法

盐帮菜

石磨

石磨豆花

豆浆

石磨豆浆

卤水豆腐

豆腐的做法

卤水豆腐的做法

怎么做豆腐

怎么做卤水豆腐

卤水

盐卤

豆花儿

石磨豆花儿

蘸水

豆花蘸水

豆花饭

豆花儿饭

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Chef Wang teaches u
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Chef Wang teaches u "Fushun Douhua" with melt-in-your-mouth texture. Let's keep the tradition alive! в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Chef Wang teaches u "Fushun Douhua" with melt-in-your-mouth texture. Let's keep the tradition alive! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Chef Wang teaches u "Fushun Douhua" with melt-in-your-mouth texture. Let's keep the tradition alive! в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Chef Wang teaches u "Fushun Douhua" with melt-in-your-mouth texture. Let's keep the tradition alive!

I've shared my hometown food "Fushun Douhua" before, but I haven't had the chance to film it properly, so I'm going to teach you all at once this time, so you can make the perfect authentic "Fushun Douhua" no matter in a modern kitchen or using traditional craftsmanship. The tofu pudding should be "hot, tender, smooth, white" and the dipping sauce should be "spicy, numbing, aromatic and umami". A good tofu pudding should be easy to pick up with chopsticks, but still delicate and fragrant, and it goes so well with rice and dipping sauce. When you eat Douhua, the tofu liquid is refreshing and sweet, so it's a perfect match after you finish your meal. And Fushun Douhua is an intangible cultural heritage of Sichuan, so I hope you'll try this authentic Sichuan dish sometime! 大家好,之前就有分享过我的家乡美食“富顺豆花”,但一直没找到好的机会好好拍摄一期教学,这次就一次性都教给大家,让大家无论在现代厨房还是使用传统手艺,都能做出完美的正宗“富顺豆花”。其中“豆花”要“滚、嫩、绵、白”,“蘸水”要“辣、麻、香、鲜”,好豆花用筷子就能夹起且有韧性,但又特别细腻清香宜人,配上蘸水和米饭回味十足。吃豆花时碗里浸泡豆花的窖水爽口回甜,酒足饭饱之后来一碗,简直就是绝配。并且富顺豆花是四川非物质文化遗产,希望大家有机会可以尝试这道地道四川菜! 如果想支持我或想看更多多幕后周边和我的生活私照的朋友们可以考虑加入”宽油帮“油管会员,点击订阅按钮旁的加入按钮会弹出详情,会员福利如下: 1. 拥有“宽油帮”成长徽章 2. “宽油”社区动态,独家生活私照和生活分享 3. 拥有更多留言被回复的机会 名词解释: 宽油:大量的油,很多的油 滑锅:冷油下锅,滑过锅底,使锅的温度迅速提高,并产生油膜,防止粘锅 明油:成菜之后淋入一点点葱油,来提高菜品的色泽与明亮度,葱油制作链接    • 厨师长教你:“葱油”的制作方法与应用,很有质量的视频,收藏起来   刀口辣椒:干辣椒干花椒炒香炒脆后,手工切碎即为刀口辣椒,香辣麻三位一体,辣度温和,制作链接    • 厨师长教你做正宗 “麻婆豆腐”,高清重置版(内附刀口辣椒制作方法)   我是王刚,一个草根厨师长,从15岁做学徒到30岁开始在网上教大家做菜,我感恩每一段经历,感恩这个时代,也真心希望通过我的视频可以帮到大家,让大家走进厨房,爱上厨房。我会坚持做菜,坚持教大家做菜。也希望大家来订阅我的YouTube官方频道,欢迎大家点赞、分享和评论。在西瓜视频,头条和微博上也有我相同名字的账户“美食作家王刚”,微信公众号为“厨王刚丝球”,谢谢大家支持!

Comments
  • Chef Wang shares: 1 year ago
    Chef Wang shares: "White and Black Tofu Flower", make tofu with both yellow and black soy beans
    Опубликовано: 1 year ago
    101715
  • Chef Wang teaches you: The ultimate guide for 4 years ago
    Chef Wang teaches you: The ultimate guide for "Coral Fish" with very comprehensive technical tips.
    Опубликовано: 4 years ago
    2222127
  • Eliminates All Negative Energy, Tibetan Healing Flute, Increases Mental Strength 8 months ago
    Eliminates All Negative Energy, Tibetan Healing Flute, Increases Mental Strength
    Опубликовано: 8 months ago
    7595278
  • Chef Wang teaches you: Homemade 5 years ago
    Chef Wang teaches you: Homemade "Fu Shun Soy Curd Flower", an ancient traditional Sichuan delicacy
    Опубликовано: 5 years ago
    442029
  • 西安水晶饼:皇家点心的平民传承提起西安,很多人想到的是秦砖汉瓦与兵马俑,但在这座千年古都的街头巷尾,还有一种低调却惊艳的传统美食——水晶饼。#纪录片 #景德镇陶瓷 #中国 #抖音 # 10 days ago
    西安水晶饼:皇家点心的平民传承提起西安,很多人想到的是秦砖汉瓦与兵马俑,但在这座千年古都的街头巷尾,还有一种低调却惊艳的传统美食——水晶饼。#纪录片 #景德镇陶瓷 #中国 #抖音 #
    Опубликовано: 10 days ago
    1356
  • The 5 Mother Sauces of the Kitchen: What They Are and How They Are Made 4 months ago
    The 5 Mother Sauces of the Kitchen: What They Are and How They Are Made
    Опубликовано: 4 months ago
    464657
  • Taiwanese Desserts - Tofu Pudding with Sweet Boiled Food, Tapioca Jelly 台中豐原美食 豆花粉粿 4 years ago
    Taiwanese Desserts - Tofu Pudding with Sweet Boiled Food, Tapioca Jelly 台中豐原美食 豆花粉粿
    Опубликовано: 4 years ago
    1620059
  • 梅菜扣肉 入口即化 (详细做法步骤)Braised Pork Belly with Preserved Vegetables 3 years ago
    梅菜扣肉 入口即化 (详细做法步骤)Braised Pork Belly with Preserved Vegetables
    Опубликовано: 3 years ago
    2272809
  • Chef Wang teaches you: 6 ways to cook 4 years ago
    Chef Wang teaches you: 6 ways to cook "Egg and Tomato Stir-fry", sure to find your favourite method.
    Опубликовано: 4 years ago
    993000
  • Sichuan Tofu Rice, Douhuafan, from scratch (豆花饭) 6 years ago
    Sichuan Tofu Rice, Douhuafan, from scratch (豆花饭)
    Опубликовано: 6 years ago
    556514

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5