У нас вы можете посмотреть бесплатно BUBUR JENANG GRENDUL. GLUTINOUS RICE FLOUR PORRIDGE или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
#bubur #jenanggrendul #porridge BUBUR JENANG GRENDUL. GLUTINOUS RICE FLOUR PORRIDGE Ingredients: 200 gr glutinous flour 500ml coconut milk 1/2 - 1 tsp salt I used 8 tbsp white sugar in stead of palm sugar 200 ml warm water 2 pandan leaves 1-2 lemongrass Praparation: warm the coconut milk salt pandan leaves 100ml - 150ml water stir remove the leaves if the taste is strong enough set aside let's make the balls glutinous flour add the luke warm water bit by bit mix kneed by hand until you get a soft dough add some flour if the dough is still wet make small balls mix 3 tbsp glutinous flour with water boil 1 ltr water with the lemongrass sugar salt to taste add the balls when the water is boiling give it a stir so they won't stick together cook until the balls are floating add the flour mixture while stirring let cook for 15-20 min on low heat keep stirring - the mixture will become thick check the ball if it's cooked through yes, it is ;) if it's bubbling like that - it's done let's serve pour the coconut milk on top