У нас вы можете посмотреть бесплатно SVETONIKOLSKI PASULJ-Po receptu moje majke!🔝Recept koji podiže granicu dobrog ukusa!👌 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Dobro jutro dragi prijatelji poštovane domaćice i domaćini.Uskoro se bliži Sv.Nikola jedna od najvećih slava.Prezentujem vam recept za pripremu pasulja-prebranca po receptu moje majke.Ovaj pasulj je definitivno najukusni ,neznam da li zbog pripreme ili zbog dana za koji se priprema.Ovakav način pripreme je već decenijama zastupljen u našoj porodici i sa sigurnošću vam mogu reći da je izuzetno ukusan.Zato nemojte propustiti da ga ne isprobate možda će postati i vama tradicionalni recept.Pasulj samo trebate kuvati na tihoj temperaturi i uspeh je zagarantovan. SASTOJCI 1kg.pasulj 30ml.ilje 1 list lovora Nakon što se pasulj skuvao 400gr.crnog luka 300-400gr.praziluk 200ml.ulje 2 smrvljene suve paprike,so,biber,suvi začin. Sve sastojke sjediniti i poravnati 150ml.ulja 2 čena belog luka 2 kašičice začinske paprike Zapeći u rerni na 200c/20min. ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Good morning, dear friends of the respected hostess and hosts. Soon St. Nicholas is approaching one of the greatest celebrations. I present you a recipe for the preparation of beans-prebranca according to the recipe of my mother. This bean is definitely the most delicious, This method of preparation has been present in our family for decades and I can tell you for sure that it is extremely tasty. So do not miss not to try it, it may become a traditional recipe for you. You just need to cook beans at a low temperature and success is guaranteed. INGREDIENTS 1kg.beans 30ml.oil 1 bay leaf After the beans are cooked 400gr. of onion 300-400gr.leek 200ml.oil 2 crushed dried peppers, salt, pepper, dry spice. Combine all ingredients and align 150ml.oil 2 cloves garlic 2 teaspoons spicy peppers Bake in the oven at 200c / 20min. ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Buongiorno, cari amici della rispettata padrona di casa e padroni di casa. Presto San Nicola si avvicina a una delle feste più grandi. Vi presento una ricetta per la preparazione di fagioli-prebranca secondo la ricetta di mia madre. Questo fagiolo è sicuramente il più delizioso, Questo metodo di preparazione è presente nella nostra famiglia da decenni e posso dirvi con certezza che è estremamente gustoso. Quindi non perdetevi di non provarlo, potrebbe diventare per voi una ricetta tradizionale. Basta cuocere i fagioli a bassa temperatura e il successo è garantito. INGREDIENTI 1kg. Fagioli 30ml.ilje 1 foglia di alloro Dopo che i fagioli sono cotti 400gr. Di cipolla 300-400gr. Brasileuk 200ml. Olio 2 peperoni secchi tritati, sale, pepe, spezie secche. Unisci tutti gli ingredienti e allinea 150ml. Olio 2 spicchi d'aglio 2 cucchiaini di peperoni piccanti Cuocere in forno a 200c / 20min. ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Dobré ráno, drahí priatelia váženej hostesky a hostiteľov. Čoskoro sa blíži Mikuláš k jednej z najväčších osláv. Predstavujem vám recept na prípravu fazule - prebranky podľa receptu mojej matky. Táto fazuľa je určite najchutnejšia, Tento spôsob prípravy je v našej rodine už desaťročia a môžem vám s istotou povedať, že je mimoriadne chutný. Nenechajte si ho ujsť a nevyskúšajte ho, môže sa pre vás stať tradičným receptom. Fazuľu stačí variť pri nízkej teplote a úspech je zaručený. ZLOŽKY 1 kg. Fazuľa 30ml.ilje 1 bobkový list Potom, čo sú fazule uvarené 400gr. Cibule 300-400gr.praziluk 200ml.olej 2 drvené sušené papriky, soľ, korenie, suché korenie. Spojte všetky ingrediencie a zarovnajte 150ml.olej 2 strúčiky cesnaku 2 čajové lyžičky pikantnej papriky Pečieme v rúre na 200c / 20min. ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Доброе утро, дорогие друзья уважаемой хозяйки и хозяев. Скоро Святой Николай приближается к одному из величайших праздников. Представляю вам рецепт приготовления фасоли-пребранки по рецепту моей мамы. Эта фасоль определенно самая вкусная, Этот способ приготовления присутствует в нашей семье на протяжении десятилетий, и я могу точно сказать, что он очень вкусный. Так что не упустите возможность не попробовать, он может стать для вас традиционным рецептом. Вам просто нужно приготовить фасоль при низкой температуре и успех гарантирован. ИНГРЕДИЕНТЫ 1кг. Бобов 30ml.ilje 1 лавровый лист После того, как фасоль будет приготовлена 400гр. Лука 300-400гр. Празилук 200 мл. Масла 2 измельченных сушеных перца, соль, перец, сухие специи. Соедините все ингредиенты и выровняйте 150 мл. Масла 2 зубчика чеснока 2 чайные ложки острого перца Выпекать в духовке при 200С / 20мин. ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 🎀Linkovi Sponzora~ FUNGO JUG d.o.o. Office: Ucitelja Josifa 1/6. 16000 Leskovac Serbia tel: +38116241940 fax: +38116601467 Processing: Cukljenik 16203 Vucje Serbia tel/fax: +38116794831 skype:fungo_jug www.fungojug.com ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 📩Business inquiries only: E-Mail: [email protected] ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ✨Zaprati me ! 📸Instagram: @kuhinjavalentinamaskovic_recep 📌Facebook: Kuhinja Valentina Maskovic 🎶Music: https://www.youtube.com/watch?v=tAaFg... 🎵Music: Lvne- Tribes ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Uživajte u videu ! 💕💞 #svetonikolski #posni #prebranac