• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

The trick for ultra-smooth, not-gluey mashed potatoes скачать в хорошем качестве

The trick for ultra-smooth, not-gluey mashed potatoes 3 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
The trick for ultra-smooth, not-gluey mashed potatoes
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: The trick for ultra-smooth, not-gluey mashed potatoes в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно The trick for ultra-smooth, not-gluey mashed potatoes или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон The trick for ultra-smooth, not-gluey mashed potatoes в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



The trick for ultra-smooth, not-gluey mashed potatoes

Thanks to Audible for sponsoring this video! Let Audible help you discover new ways to laugh, be inspired, or be entertained. New members can try it free for 30 days. Visit https://audible.com/adamragusea or text adamragusea to 500-500. Most recent literature review I can find on the effects of low-temperature blanching on potatoes: https://www.researchgate.net/publicat... This vid isn't really a recipe, but here's the basic procedure: 1) Cut or slice your potatoes into smaller pieces than you'd normally do for mash. 2) Rinse and drain the free starch off the potato pieces (or don't — it doesn't make a huge difference). 3) Cover the potato pieces with water (and throw in a few peeled garlic cloves if you want). 4) Turn the heat on low and hold the potatoes at a sub-simmering temperature for about 20 minutes (that time is a guess — I don't know what the optimal duration is). 5) Either increase the heat to a simmer and finish cooking until they're soft enough to mash, or if you want an even more dramatic effect, drain and cool the potatoes all the way down before simmering until soft. 6) Drain, mash and finish as usual. A ricer will get you the finest texture, but whipping with beaters is fine — the low-temperature blanching step virtually assures a non-gluey texture. I like to finish with butter, sliced green onions, salt, pepper, a bit of the reserved cooking water, some powdered milk, and then I'll swirl a raw egg yolk into the hot potatoes at the table.

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5