• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Making Mugolio (Pinecone Syrup) : ASMR скачать в хорошем качестве

Making Mugolio (Pinecone Syrup) : ASMR 2 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Making Mugolio (Pinecone Syrup) :  ASMR
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Making Mugolio (Pinecone Syrup) : ASMR в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Making Mugolio (Pinecone Syrup) : ASMR или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Making Mugolio (Pinecone Syrup) : ASMR в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Making Mugolio (Pinecone Syrup) : ASMR

For in depth info on making mugolio, I recommend this article: https://foragerchef.com/mugolio-pine-... -To begin, gather green pinecones in the spring or early summer. -By volume, you use roughly equal parts pinecones and brown sugar. By weight, you use roughly twice as much brown sugar as pinecones. -Clean the pinecones and pack them into jars with brown sugar using the ratios above. -If not all the pinecones are adequately covered, it's ok to add more brown sugar -After a day you'll start to see the liquid being pulled out of the pinecones by the sugar. This is called maceration. -As the jar liquefies and settles, either add more brown sugar to keep the pinecones covered, or simply shake the jars once a day. -In the early days you'll need to "burp" your jar every so often to release built up gas. This is do to it slightly fermenting. -After a month, it's done. However, some people will let it age for up to a year. -Dump contents into a pot and heat to a simmer. -Once it begins to simmer, immediately remove from heat and strain into containers. -Due to its high sugar content, it is shelf stable, however, if you still wish to can it, simply poor the still hot liquid into a clean Mason jar. Put on the lid and ring and turn upside down. -You're done.

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5