У нас вы можете посмотреть бесплатно How to make Toffee from scratch или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Here's the Toffee Recipe just like we use at Medusa so you can make it at home STEP 1 • 1 lb unsalted butter | Melt the butter over low heat in a heavy-bottomed pot. Prep a sheet pan with melted butter and set aside. STEP 2 • 1 lb sugar • 1/2 tsp salt | Add the sugar and salt to the melted butter. STEP 3 | Simmer over medium heat until it reaches 285-290°F, reducing heat if necessary to prevent boiling too rapidly. If it's snapping and popping the heat is too high. STEP 4 • 2 tsp vanilla | Once at temperature, turn off the heat, add the vanilla and mix well. STEP 5 | Pour the mixture out onto the greased pan in ribbons. Let cool for 10-15 minutes or until the pan is warm to the touch. STEP 6 | Top with chocolate evenly. Let it melt. STEP 7 • 1/2 cup chopped walnuts (or nut of your choice) | Spread the melted chocolate and top with the chopped nuts. | Cool overnight, cover airtight to prevent moisture from getting in. Humidity can make the toffee sticky and harder to chew.