У нас вы можете посмотреть бесплатно Bu Kadar Kabaran❗ Bu Kadar Lezzetli Bir Çörek Yediniz Mi❓ Tel Tel Ayrılan Paskalya Çöreği 😋 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
#Çörektarifi #Kahvaltılık #Paskalyaçöreği Herkese merhabalar kanalıma ve mutfağıma hoşgeldiniz bugün sizler için harika bir çörek tarifi hazırladım kabardıkça kabaran yumuşacık bir paskalya çöreği yaptım tadına biz doyamadık sizlerin de çok beğeneceğine eminim videomda tüm detayları sizler için paylaştım yapıp deneyecek olan herkese şimdiden afiyet olsun İYİ SEYİRLER Kullandığım su bardağı ölçüsü: 250 ml Pişirme önerisi: 180 C Pişirme süresi: 35 dk Malzemeler 1 su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 paket instant maya ( 10 gr ) 4 yemek kaşığı şeker 3 adet yumurta ( 2 tane sarısı üzeri için ayrılacak ) Yarım yemek kaşığı mahlep 1 tatlı kaşığı tuz 100 gr tereyağı 5 su bardağı un Üzeri için: 2 yumurta sarısı Parça fındık . . . AZƏRBAYCAN RESEPTİ İstifadə etdiyim fincan ölçüsü: 250 ml Pişirmə tövsiyəsi: 180 C Pişirmə vaxtı: 35 dəq Materiallar 1 stəkan isti süd 1 stəkan isti su 1 paket ani maya (10 q) 4 xörək qaşığı şəkər 3 yumurta (2 sarısı üstü üçün ayrılacaq) Yarım xörək qaşığı mahleb 1 çay qaşığı duz 100 q kərə yağı 5 stəkan un Yuxarıdakılar üçün: 2 yumurta sarısı qoz-fındıq parçası . . . ENGLISH RECIPE The cup size I use: 250 ml Cooking recommendation: 180 C Cooking time: 35 min Materials 1 cup of warm milk 1 glass of warm water 1 pack of instant yeast (10 g) 4 tablespoons of sugar 3 eggs (2 yolks will be reserved for the top) Half a tablespoon of mahaleb 1 teaspoon salt 100 g butter 5 cups of flour For the above: 2 egg yolks piece of nuts . . . RECETA ESPAÑOLA El tamaño de taza que uso: 250 ml. Recomendación de cocción: 180 C Tiempo de cocción: 35 min. Materiales 1 taza de leche tibia 1 vaso de agua tibia 1 paquete de levadura instantánea (10 g) 4 cucharadas de azucar 3 huevos (se reservarán 2 yemas para la tapa) Media cucharada de mahaleb 1 cucharadita de sal 100 g de mantequilla 5 tazas de harina Por lo anterior: 2 yemas de huevo pedazo de nueces . . . RECEITA PORTUGUESA O tamanho do copo que uso: 250 ml Recomendação de cozimento: 180 C Tempo de cozimento: 35 min Materiais 1 xícara de leite morno 1 copo de água morna 1 pacote de fermento instantâneo (10 g) 4 colheres de sopa de açucar 3 ovos (2 gemas serão reservadas para o topo) Meia colher de sopa de mahaleb 1 colher de chá de sal 100 g de manteiga 5 xícaras de farinha Para o acima: 2 gemas de ovo pedaço de nozes . . . РЕЦЕПТЫ НА РУССКОМ ЯЗЫКЕ Размер чашки, который я использую: 250 мл. Рекомендации по приготовлению: 180 C Время приготовления: 35 мин. Материалы 1 стакан теплого молока 1 стакан теплой воды 1 упаковка быстрорастворимых дрожжей (10 г) 4 столовые ложки сахара 3 яйца (2 желтка будут зарезервированы для верхушки) Половина столовой ложки махалеба 1 чайная ложка соли 100 г сливочного масла 5 стаканов муки Для вышеуказанного: 2 яичных желтка кусок ореха . . . وصفة عربية حجم الكوب الذي استخدمه: 250 مل توصية الطبخ: 180 درجة مئوية وقت الطهي: 35 دقيقة مواد 1 كوب حليب دافئ 1 كوب ماء دافئ 1 عبوة خميرة فورية (10 جم) 4 ملاعق كبيرة من السكر 3 بيضات (2 صفار يحفظ في الأعلى) نصف ملعقة طعام محلب 1 ملعقة صغيرة ملح 100 جرام زبدة 5 أكواب دقيق للأعلى: 2 صفار بيض قطعة من المكسرات