• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Homemade England Mixed Berry Cobbler Recipe| How to make cobbler| Easy| Dessert| 傳統漿果餡餅食譜| 下午茶甜點| скачать в хорошем качестве

Homemade England Mixed Berry Cobbler Recipe| How to make cobbler| Easy| Dessert| 傳統漿果餡餅食譜| 下午茶甜點| 2 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Homemade England Mixed Berry Cobbler Recipe| How to make cobbler| Easy| Dessert| 傳統漿果餡餅食譜| 下午茶甜點|
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Homemade England Mixed Berry Cobbler Recipe| How to make cobbler| Easy| Dessert| 傳統漿果餡餅食譜| 下午茶甜點| в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Homemade England Mixed Berry Cobbler Recipe| How to make cobbler| Easy| Dessert| 傳統漿果餡餅食譜| 下午茶甜點| или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Homemade England Mixed Berry Cobbler Recipe| How to make cobbler| Easy| Dessert| 傳統漿果餡餅食譜| 下午茶甜點| в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Homemade England Mixed Berry Cobbler Recipe| How to make cobbler| Easy| Dessert| 傳統漿果餡餅食譜| 下午茶甜點|

Traditional cobbler is a popular dessert in American cuisine. It typically consists of fresh or frozen berries, such as strawberries, blueberries, raspberries, blackberries, or a combination of these, topped with a sweet biscuit-like dough. The dough is often dropped in spoonful over the berries, and as it bakes, it becomes golden brown and slightly crispy on the outside while remaining tender and cake-like on the inside. It is easier to make than you might think. 10 minutes of prep and you'll have the best cobbler of your life! SUBSCRIBE ►    / @yuyukitchen   _________________________________________ YU YU KITCHEN RECIPE (English) Berry Cobbler Ingredients: Cobbler filling: fresh mixed berry/frozen 300g lemon zest(1lemon) fresh lemon juice(half lemon) 2 teaspoons cornstarch 1 teaspoon vanilla extract white sugar 30g Cobbler topping from scratch: all-purpose flour 125g icing sugar 60g 1 tablespoon baking powder cold butter 100g 1 tablespoon cinnamon (optional) milk 50ml Instructions: 1. Mix the berry with lemon zest and juice, cornstarch, vanilla, and white sugar. Gently fold it in the pan, until no dry cornstarch visible. Set aside. 2. In a large mixing bowl, stir together flour, powdered sugar, baking powder, and cinnamon until completely combined. 3. Grate up the cold unsalted butter and gently mix together. Pour in milk and stir to form a thick batter. 4. Scoop the batter in large clumps on top of the berries to form a nice cobbler crust. 5. Bake in the preheated oven 170C for 30mins. The dessert is often served warm and may be accompanied by a scoop of vanilla ice cream or a dollop of whipped cream, adding a delightful contrast to the warm fruit and pastry. The juicy berries combine with the sweet, buttery topping to create a delicious and comforting treat. Enjoy!!! 傳統漿果餡餅是美國美食中流行的甜點。 它通常由新鮮或冷凍漿果組成,例如草莓、藍莓、覆盆子、黑莓或這些漿果的組合,上面撒上甜餅乾狀的麵團。 通常將麵團用勺子滴在漿果上,烘烤時,麵團會變成金黃色,外面略帶酥脆,而內部則保持柔軟且像蛋糕一樣。 它比你想像的更容易製作。 10 分鐘的準備,您將擁有一生中最好的餡餅! 予予廚房食譜 (中文) 傳統漿果餡餅 材料: 餡料: 新鮮混合漿果/冷凍 300 克 檸檬皮碎(1個檸檬) 鮮檸檬汁(半個檸檬) 2茶匙玉米澱粉 1茶匙香草精 白糖30克 餡餅: 中筋麵粉125克 糖粉 60克 1湯匙泡打粉 冷黃油100克 1湯匙肉桂(可選) 牛奶50毫升 做法: 1. 將漿果與檸檬皮碎和檸檬汁、玉米澱粉、香草精和白糖混合。 輕輕地將其折疊在鍋中,直到看不到干玉米澱粉。 備用。 2. 在一個大碗中,將麵粉、糖粉、泡打粉和肉桂粉攪拌直至完全混合。 3. 將冷的無鹽黃油磨碎並輕輕混合在一起。 倒入牛奶,攪拌成濃稠的麵糊。 4. 將麵糊舀成大塊放在漿果上,形成漂亮的餡餅皮。 5.放入預熱好的烤箱170C烤30分鐘。 甜點通常是熱的,可能會搭配一勺香草冰淇淋或一塊生奶油,與溫暖的水果和糕點形成令人愉悅的對比。 多汁的漿果與甜美的黃油配料相結合,創造出美味而舒適的美食。 慢慢享用!!!!

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5