У нас вы можете посмотреть бесплатно Beef Cansi или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Cansi Recipe Details: https://panlasangpinoy.com/cansi-reci... Ingredients 2 lbs. beef shank 2 stalks lemongrass tied into knots with thick end crushed 1 plum tomato wedged 3 pieces long green chili siling pansigang 3 pieces hot red chili pepper optional 7 cloves garlic crushed 1 medium yellow onion wedged 4 tablespoons annatto oil 1 beef cube 2 20g pack Sinigang sa sampaloc mix 3 cups sliced unripe jackfruit 8 to 10 cups water 3 tablespoons fish sauce patis Instructions Heat Annatto oil in a soup pot or pressure cooker. Put the garlic in once the oil gets hot. Cook until the garlic turns light brown. Add the beef shank. Cook one side for 30 seconds to one minute. Turn it over to cook the other side for about the same time. Pour water. Let boil. Add the onion, tomato, and beef cube. Stir. Add the lemongrass. Cover the pressure cooker and cook for 30 minutes. Note: if using a regular soup pot, cook the beef in low heat for 2 to 3 hours. Add more water if needed. Safely remove the cover of the pressure cooker. Apply heat and bring the mixture to a boil. Stir-in the jackfruit and cook for 5 minutes. Add the peppers. Cook for 2 to 3 minutes. Pour the contents of the sinigang mix package. Stir. Add fish sauce. Cook for 3 to 5 minutes. Transfer to a serving bowl. Serve. Share and enjoy!