У нас вы можете посмотреть бесплатно [ASMR] Fluffy and Moist Classic French Madeleines Recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
法式经典玛德琳做法 玛德琳怎样才能有肚子 Classic French Madeleines Recipe How to make moist madeleines. ----------------------- 黄油 100g 鸡蛋(室温) 2个 糖 100g 面粉 90g(普通即可) 蜂蜜 20g 柠檬皮 半个 泡打粉 2g 170℃ 10-15min(我的模具比较大,一般15分钟,肚子表面熟了就可以了) 1. 黄油加热到金棕色,倒出晾凉 2. 鸡蛋+糖,打到大泡,加蜂蜜,打发到变白蓬松(懒人可忽略打发) 3. 筛入面粉、泡打粉,翻拌均匀 4. 分次加入黄油,翻拌均匀 5. 柠檬擦皮,翻拌均匀 6. 盖保鲜膜冷藏30-60min 7. 模具擦黄油撒面粉防粘,优秀的不沾模具可忽略 8. 烤 ------------------------ 100g Butter 2 eggs (room temperature) 100g sugar 90g flour 20g honey Half lemon zest 2g baking powder 170℃/350℉ 10-15min (my mold is deep and big. I usually use 15 minutes) 1. Heat butter until golden brown. Transfer to a bowl to cool down. 2. Add sugar to eggs. Beat until large bubbles form. Add honey and beat until pale and fluffy. (you can ignore beating. Still tastes good just not that fluffy.) 3. Sift four and baking powder in. Carefully mix well. 4. Add butter in 2 times. Mix well. 5. Add lemon zest. 6. Cover and refrigerate for 30-60 minutes. 7. Butter and flour mold. Non-stick mold doesn’t need this. 8. Bake and cool down. ====================== **其他能找到我的地方 小破站:雅米投食计划_Yamie 小红薯:雅米投食计划 INS:YamiesDaynNight