У нас вы можете посмотреть бесплатно Gochujang jjigae, spicy soup made from Korean pepper paste. How to make gochujang paste soup? или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Hello! Denis Kim is with you, and you are on the FoodKor channel! I often hear from you the question, what to do with Korean soybean paste? And to answer it, today I'm going to show you how to make Korean spicy gochujang tige soup. The Gochujang Spicy Soy Pepper Paste Soup recipe is very simple and can be made with either pork or beef. Korean food is delicious and rich, perfect for cold weather, be sure to try it! Channel "Healthy Mishan" / @udimivkusnee Subscribe! Vk https://vk.com/foodkor Telegram https://t.me/foodkorchannel Yandex Zen https://zen.yandex.ru/foodkor Ingredients: Pork / Beef - 300 g. Onion - 1 pc. Potatoes - 200 g. Zucchini - 200 g. Shiitake - 100 g. Garlic - 3-4 teeth. Green onion - 80 g. Hot pepper - 1-2 pcs. Tofu - 200 g. Kochudian - 2 tablespoons Soy sauce - 1 tbsp. Fish sauce - 1 tbsp Sugar - 1 tsp Dashida - 1/2 tbsp. Kochukaru pepper - 1/2 tbsp Timecodes: 00:00 Introduction. 00:34 What are we cooking today? 01:34 Useful Integration. 02:06 List of products. 02:23 Cut vegetables and meat. 04:27 Preparing the sauce. 05:05 Cooking soup. 07:01 How to serve? 07:35 What to replace with what? 08:05 How to properly cut beef? 08:46 Cooking soup. 10:02 Soup is ready! 10:39 Important advice. 11:19 Important information. 12:01 End.