У нас вы можете посмотреть бесплатно Two-Michelin star chef Michael Wignall creates Passe Crassane pear and chocolate recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Two-Michelin star chef Michael Wignall from the Laytmer restaurant at Pennyhill Park hotel in Bagshot, Surrey. Watch as Michael creates a Passe Crassane pear with violet, chocolate and hazelnut crumb recipe. Get the recipe here http://www.thestaffcanteen.com/chefs-... The Staff Canteen is a website for professional chefs, which offers the best chef jobs across the UK, Chefs recipes, images, chef networking, and packed with features from the world's best chefs. It's free to register, so why not join today? http://www.thestaffcanteen.com Come and join us here also Twitter / canteentweets Facebook / thestaffcanteen