У нас вы можете посмотреть бесплатно Maria Menounos Makes Stuffed Mushrooms With Her Mom | Inside My Kitchen или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Cooking is all in the family! Maria Menounos and her mother, Litsa, invited Us Weekly into the TV host’s Los Angeles home to make one of their favorite meals: spinach-stuffed mushrooms. | Subscribe for more: http://bit.ly/1NGkzM1 Spinach and Walnut-Stuffed Portobello Mushrooms Serves 4 4 Portobello mushrooms 1 tbsp olive oil 1 small onion, diced 4 cups chopped spinach 3 cloves garlic, minced ¼ cup shredded mozzarella cheese ¼ cup chopped walnuts 1. Heat oven to 400 degrees. Remove the stems from the mushrooms and coarsely chop the stems. 2. Warm the oil in a large skillet over medium heat. Add the chopped stems, onion, spinach and garlic. Cook, stirring, until softened, 8 minutes. 3. Fill the mushroom caps with the mushroom-onion-spinach mixture. Sprinkle with the cheese. Bake until the caps soften, 15 minutes. 4. Transfer to a platter and top with the walnuts. #MariaMenounos