• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

REVERSE BUSY MAN BRISKET TECHNIQUE скачать в хорошем качестве

REVERSE BUSY MAN BRISKET TECHNIQUE 2 дня назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
REVERSE BUSY MAN BRISKET TECHNIQUE
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: REVERSE BUSY MAN BRISKET TECHNIQUE в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно REVERSE BUSY MAN BRISKET TECHNIQUE или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон REVERSE BUSY MAN BRISKET TECHNIQUE в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



REVERSE BUSY MAN BRISKET TECHNIQUE

The standard Busy Man Brisket method is to smoke Brisket overnight in Smoker, then boat it in a deep beef broth tray at 120C for lunch, but sometimes the Brisket isn't ready till 3pm. This new idea is foolproof for a Sun 12:00 lunch. Visitors coming for Sunday lunch, so I need a 6kg Brisket to be ready at 96C internal temp by Sun 10am, and then rested for 2hrs at 60C in the oven. Fri night: trimmed and injected Brisket with MOIST MEAT BOMB and beef broth, then placed in fridge covered in glad wrap. Sat 7am, filled Smoker Maze with Charcoal Pellets for extra smoke flavour and colour, and lit one end to start it smoldering. Placed Brisket on non stick FROGMAT smoker mesh, next to Smoker Maze, in Pellet Smoker, with hopper filled with LUMBERJACK COMPETITION pellets. Smoker temp set to 110C for an all day smoke. 12hrs later at 7pm Sat, Brisket now at 72C. Poured 2ltrs of hot beef broth in double costco tinfoil tray and placed brisket in, and covered it in tinfoil, then placed in oven overnight at 100C. Sun 10am Brisket reached 96C, turned oven down to 60C and served visitors at 12:00. Sliced brisket and served it in buns with creamy coleslaw, tomato, cracked pepper, and lettuce, with a squirt of SMOKEY HICKORY BBQ SAUCE on top. See full story in our Blog Training Page: https://aussiebbqsmoke.com/blog-pages...

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5