У нас вы можете посмотреть бесплатно How to make Salsify Purée | Chef Michael Adams | Tips & Techniques или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Salsify what?🤔 I for one have seen this root vegetable, that resembles a dried wooden stick at the farmer’s market before, but I never got the courage to buy and try! Thankfully, Chef Michael Adams is here to show us this quick and easy recipe for Salsify Puree!😋 ✅For the Salsify: 4 Each salsify (peeled & held in acidulated water) 1 cup veg stock ½ cup heavy cream 3 T butter 1 bay leaf Salt & pepper to taste Bring 2 quarts of water to a boil. Add the bay leaf, pinch of salt & salsify. ✅Method of Preparation: Cook approximately 10 minutes or until tender. Strain & reserve. Bring the vegetable stock to a boil. Place in a blender with the salsify. Add butter. Then add hot heavy cream. Season salt & pepper.