У нас вы можете посмотреть бесплатно Episode 024 | The Impact of Post-Fermentation Oxidation или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Purported as being responsible for beer staling and reduced shelf-life, oxidation that occurs once fermentation is complete, typically during packaging, can be difficult to avoid and is the bane of many a brewer's existence. In this episode, contributor Malcolm Frazer joins Marshall to discuss post-fermentation oxidation, ways it can be avoided, and some exBEERiments they've performed on this oft discussed brewing variable. | Relevant Articles | Normal vs. High Oxidation At Kegging (http://brulosophy.com/2016/12/19/post...) Normal vs. High Oxidation At Kegging - Impact of Age & Storage Temp (http://brulosophy.com/2017/06/19/post...) Flushing With CO2 vs. Direct Filling When Bottling From Kegs (http://brulosophy.com/2017/06/05/flus...)