• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Pizza Margherita with Parmigiano Reggiano | Gennaro Contaldo скачать в хорошем качестве

Pizza Margherita with Parmigiano Reggiano | Gennaro Contaldo 3 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Pizza Margherita with Parmigiano Reggiano | Gennaro Contaldo
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Pizza Margherita with Parmigiano Reggiano | Gennaro Contaldo в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Pizza Margherita with Parmigiano Reggiano | Gennaro Contaldo или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Pizza Margherita with Parmigiano Reggiano | Gennaro Contaldo в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Pizza Margherita with Parmigiano Reggiano | Gennaro Contaldo

This Parmigiano Reggiano Pizza is certain to get the pizza party going! Simple and delicious, you can follow the recipe, which makes 2-3 large pizzas below. INGREDIENTS To make the dough: 500g Plain flour 10g Salt 1 x sachet Dried Yeast Approx. 325ml Lukewarm water For the toppings: 300g Tinned plum tomatoes Salt & pepper Extra virgin olive oil, for drizzling 30g Parmigiano Reggiano, grated/shavings Basil leaves 150g Mozzarella, roughly chopped METHOD 1. Combine the flour, salt, and dried yeast in a large bowl. Gradually add lukewarm water and mix well until you obtain a dough. 2. Shape the dough into a ball and leave to rest covered with a cloth for 5 minutes. After this, the dough will be more pliable to work with. 3. Knead the dough for about 10 minutes until smooth and elastic, then split into 2-3 balls. Knead each pieces for a couple more minutes and shape into a ball. 4. Cover the dough with a slightly damp cloth and leave to rise in a warm place for about 30 minutes, until it has doubled in size. 5. Meanwhile, crush the tomatoes slightly with a fork, season with salt & pepper, and mix well. Preheat the oven to its highest setting. 6. Sprinkle some flour on a clean work surface and spread the dough into a circle, making it as thin as possible without tearing it. Sprinkle some breadcrumbs on 2-3 large baking trays and place the pizza bases on them. 7. Drizzle a little olive oil on each base then spread a little of the tomato evenly. Drizzle with olive oil, sprinkle with Parmigiano Reggiano, add a few basil leaves, and top with some mozzarella. #TheOnlyParmesan #ParmigianoReggiano #GennaroCooksWithParmesan #Ad

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5