У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Detox, Soften & Freeze Korean Gosari (Dried Bracken Fern) the Right Way! | JUNTV или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Description Why use dried gosari (bracken fern) instead of pre-cooked? Because it’s healthier, more economical, and full of deep flavor! In this video, we explain in detail how to detox, boil, and freeze dried gosari—with a time-based comparison of nutritional value. Perfect for Korean holiday dishes, ancestral rites, or temple cuisine. Cooking is love. Hashtags #GosariPrep #DetoxBracken #KoreanFernCooking #JUNTV #Namul #TempleFood #KoreanSideDish #Gosari E-mail [email protected] Cooking Info Serves: 10–20 persons Preparation: 1 night & 1 day Cooking: – Difficulty: Easy Ingredients Main Ingredient Dried bracken fern (gosari) – 100g Water – plenty Additional Ingredients Vinegar – 2 tablespoons Salt – 1 tablespoon