У нас вы можете посмотреть бесплатно 【南瓜贝果🥯】简单三步成功率100% 💯, Q弹有嚼劲 ,新手零失败 |Pumpkin Bagels with a chewy crust in just 3 simple steps или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
外皮微脆、内里Q弹有嚼劲的南瓜贝果🥯,甜香的南瓜味让人一口接一口!做法超简单,轻松解锁三步,新手也能一次成功💪 ✨做法超简单,新手也能零失败! #南瓜贝果 #贝果做法 #贝果食谱 #bagelrecipe #bagels #简单烘焙 ✅ 南瓜泥的准备方法 ✅ 贝果口感Q弹有嚼劲的秘诀 :先烫煮再烘烤 📌 视频内含详细步骤+详细配方,跟着做绝对不会翻车! 📷 如果你喜欢这个视频,欢迎点赞👍、留言💬和订阅频道✅,别忘了打开🔔小铃铛哦~ ⬇️配方 🥯 南瓜贝果 ******************************** 🥯 南瓜贝果 (可做6个贝果) ➡️南瓜泥 南瓜一块 (去皮去籽) 约300克 ➡️主面团 高筋面粉 280克 南瓜泥 150克 速发酵母 3克 盐 3克 细砂糖 20克 牛奶 65克 无盐黄油(软化) 15克 ➡️烫煮的糖水 水 1000毫升 细砂糖 30克 ➡️ 预热烤箱至190C/375F, 190C/375F烤制16 ~18分钟 ———————————————————————— Sweet pumpkin aroma in every bite — so addictive you can’t stop eating! 🎃 Super easy to make in just 3 simple steps — perfect for beginners 💪 📌 Let me know in the comments if you tried it and how it turned out! 💬 Don’t forget to like 👍, subscribe 🔔, and share with fellow Bagel lovers🥯.. ⬇️Ingredients 🥯 Pumpkin Bagel ******************************** 🥯 Pumpkin Bagel (can make 6 pcs) ➡️ Pumpkin purée Pumpkin(Skin & seed off )300g ➡️Dough Bakers flour 280g Pumpkin puree 150g Instant yeast 3g Salt 3g Caster sugar 20g Milk 65g Unsalted butter (softened) 15g ➡️ Poaching water Water 1L Caster sugar 30g ➡️ Preheat the oven to 190C/375F, bake at 190C/375F for 16 ~18 minutes