У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Brew a PASTRY STOUT [Black Forest Cake🍫🍒] или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Pastry Stouts are a new and fun way to incorperate your favorite dessert into a beer. Higher in ABV and a thick, full mouthfeel. Today I take a stab at brewing my own pastry stout, by infusing the flavors of Black Forest Cake, aka chocolate, cherry, and vanilla! Clawhammer Supply Electric BIAB Setups ► http://www.clawhammersupply.com/?aff=17 Northern Brewer ► http://www.northernbrewer.com Become a BruSho Producer & Support the Channel ► / @thebrusho TheBruSho Merch ► https://www.etsy.com/shop/thebrusho Discord ► / discord Equipment ► https://www.amazon.com/shop/thebrusho Recipe for 5 gals (19L): -10 gals (38L) Water ______________________ 30 LBS [13.6 KG] of Grains -34% Pale malt -34% Pilsner -21% Flaked Oats -3% Pale Chocolate -2% Carafa II -1% Caramunich -1% Roasted Barley 4% Cherry Juice ______________________ -1.25oz (35g) Warrior @90 mins ______________________ -Slurry from smaller beer (US-05 Ale) ______________________ Mash @ 158ºF (70ºC) for about 45 mins Boil for 90 mins ______________________ Ferment around 67ºF (~19C) for 14 Days ______________________ Original Gravity: 1.120 Final Gravity: 1.053 ABV: 8.8% [Yes it is wrong in video] IBUs: ~53 NOTE: Some links are affiliate links, for which I get a small kick back if you use when shopping!