У нас вы можете посмотреть бесплатно Why Doesn’t Every Chef Dry-Age Veal? — The Meat Show или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
This week on The Meat Show, host and professional carnivore Nick Solares visits Debragga & Spitler — a butcher and meat supply company founded in the 1920s that specializes in dry-aged beef — to check out their cuts of local, sustainably raised, dry-aged veal. Then, the crew moves to Strip House on 12th Street in Manhattan to watch the meat become a meal. Eater is the one-stop-shop for food and restaurant obsessives across the country. With features, explainers, animations, recipes, and more — it’s the most indulgent food content around. So get hungry. Subscribe to our YouTube Channel now! http://goo.gl/hGwtF0 Our Video Crew: https://www.eater.com/pages/masthead-...