У нас вы можете посмотреть бесплатно HIT! Bez kvasca-Najbrža i najukusnija TURSKA POGAČA IZ TIGANJA!Tako ukusno,drugi dan je ponovo traže или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Pozdrav dragi prijatelji poštovane domaćice i domaćini.Napravila sam i isprobala ovaj recept koji pali internet i ima milionske preglede. Verujte zaista vredi. Tako su ukusne a tako se jednostavno pripremaju. Jedino je greška što sam pripremila malo,pojeli ih vrele pa sam morala praviti i sutradan. verujem da će se i vama dopasti. Fil možete menjati po svom ukusu. Ja sam sutradan pravila samo sa prazilukom i mogu vam reći da su i one bile fantastične. Tako da je na vama izbor čime će te ih filovati. SASTOJCI 800gr. brašno 2 kašičice so voda sobne temperature po potrebi. FIL 300gr. blitva 1 paprika crvena 2 ljute papričice 150-200gr. parizer ZA PREMAZIVANJE 200gr. puter ili margarin 100ml. ulje + 100ml. za premazivanje tiganja tokom pečenja. Hello dear friends of the respected hostess and hosts. I made and tried this recipe that turns on the internet and has millions of views. Believe it is really worth it. They are so delicious and so easy to prepare. The only mistake is that I prepared a little, ate them hot so I had to make the next day. I believe you will like it too. You can change the filling to your liking. I only made leeks the next day and I can tell you that they were fantastic too. So it's up to you to fill them. COMPONENTS 800gr. flour 2 teaspoons are room temperature water as needed. FIL 300gr. Chard 1 red pepper 2 hot peppers 150-200gr. parizer FOR COATING 200gr. butter or margarine 100ml. oil + 100ml. to coat the pan during baking. Здравствуйте, дорогие друзья уважаемой хозяйки и хозяев, я приготовил и попробовал этот рецепт, который включает интернет и имеет миллионы просмотров. Поверьте, оно того стоит. Они такие вкусные и их так легко приготовить. Единственная ошибка в том, что я немного приготовился, съел их в горячем виде, поэтому пришлось приготовить на следующий день. Я верю, тебе это тоже понравится. Вы можете изменить начинку по своему вкусу. Я приготовил лук-порей только на следующий день и могу сказать, что он тоже был фантастическим. Так что вам решать, как их заполнить. КОМПОНЕНТЫ 800гр. мука 2 чайные ложки вода комнатной температуры по мере необходимости. FIL 300гр. Мангольд 1 красный перец 2 острых перца 150-200гр. паризатор ДЛЯ ПОКРЫТИЯ 200гр. масло или маргарин 100 мл. масло + 100мл. чтобы покрыть форму во время запекания. .🎀Linkovi Sponzora~ FUNGO JUG d.o.o. Office: Ucitelja Josifa 1/6. 16000 Leskovac Serbia tel: +38116241940 fax: +38116601467 Processing: Cukljenik 16203 Vucje Serbia tel/fax: +38116794831 skype:fungo_jug www.fungojug.com ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 📸instagram: Za porudžbu online. Instagram Kristal-novoles / kristal_novoles.... . Broj telefona za porudžbinu : 063 8691050 Za porudžbinu u Srbiji besplatna dostava. ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 📩Business inquiries only: E-Mail: [email protected] ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ✨Zaprati me ! 📸Instagram: @kuhinjavalentinamaskovic_recep 📌Facebook: Kuhinja Valentina Maskovic 🎶Music: https://www.youtube.com/watch?v=tAaFg.... 🎵Music: Lvne- Tribes Top-Flow - An Optimistic Life ... ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Uživajte u videu ! 💕💞.🎀 #pogačica #iztiganja #bezkvasca