У нас вы можете посмотреть бесплатно Soft Butter Biscuits | Eggless Biscuit Recipe | Melt in Your Mouth Biscuits | Simple & Easy Recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Butter Biscuits are soft and melt-in-your-mouth biscuits. Making these biscuits at home is quite simple and does not require much baking experience. These can be made using dalda or margarine, but the use of butter provides the best flavour and texture to the biscuits. The tricky part - rolling the mixture to about 1 cm even layer to cut into desired shapes needs a bit of patience. Don’t roll hard while making the even layer, otherwise the biscuits will become hard! I hope you will experience those melt-in-your-mouth bites with this recipe! Try and share your experience in the comments below. Ingredients: 1.5 cups of Maida (all purpose flour) ⅔ cup of melted Butter (Ghee) ½ cup of Sugar 1 Cardamom ½ tsp Baking Soda ¼ tsp Salt Good to make 40-50 biscuits, based on the biscuit/cookie cutter size!