У нас вы можете посмотреть бесплатно Easy Chakli Recipe | Crunchy Homemade Murukku | Diwali Special Snack или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
ದೀಪಾವಳಿ ಹಬ್ಬಕ್ಕೆ ಬಾಯಲ್ಲಿ ಕರಗುವಂತ ದಿಢೀರ್ ಅಕ್ಕಿ ಚಕ್ಲಿ|Chakli Recipe In Kannada|UttaraKarnataka Recipes | Easy Chakli Recipe | Crunchy Homemade Murukku | Diwali Special Snack | rice chakli recipe #padamavathikitchen87 #chaklirecipe #diwalisnacks 🪔 Chakli Recipe (1 kg batch) 🌾 Ingredients: 1) Rice flour – 800 g 2) Gram flour (besan) – 200 g 3) Butter – 4 tbsp (about 60 g) 4) Sesame seeds or cumin seeds – 2 tsp 5) Red chilli powder – 2 tsp 6) Turmeric – ¼ tsp (optional) 7) Asafoetida (hing) – ¼ tsp 8) Salt – 2 tsp (or to taste) 9) Water – as needed (approx. 1 to 1¼ cups) 10) Oil – for deep frying (about 500–700 ml) 👩🍳 Instructions: Mix dry ingredients: 1) In a large bowl, combine rice flour, besan, sesame seeds, chilli powder, turmeric, hing, and salt. Add butter: 1) Mix until the flour becomes crumbly in texture. Make dough: 1) Gradually add water and knead a soft, smooth, non-sticky dough. Shape chaklis: 1) Use a chakli press (star disc). Grease it lightly and fill with dough. Form spirals: 1) On parchment paper or a greased plate, shape into spirals (3–4 inch diameter). Fry: 1) Heat oil on medium flame. Gently slide chaklis in and fry until golden brown and crisp. Don’t fry on high heat — they’ll brown too fast and stay soft inside. Cool & store: 1) Drain on paper towels, cool completely, and store in airtight containers. Follow me on 1) Youtube:- / @padamavathikitchen87