• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Cheese Soufflé - Soufflé au fromage скачать в хорошем качестве

Cheese Soufflé - Soufflé au fromage 13 дней назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Cheese Soufflé - Soufflé au fromage
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Cheese Soufflé - Soufflé au fromage в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Cheese Soufflé - Soufflé au fromage или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Cheese Soufflé - Soufflé au fromage в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Cheese Soufflé - Soufflé au fromage

Recipe ⬇️ or PRINT: https://www.recipetineats.com/cheese-... Chef JB’s cheese soufflé. Tall and golden, with a luxuriously custardy, cloud-like centre that is truly restaurant quality. Easier than you think! ---------------------- Cheese Soufflé - Soufflé au fromage 2 cups full fat milk, warmed (500ml) 75 g (5 tbsp) unsalted butter 1/2 cup plain flour (all-purpose flour) 3 egg yolks and 4 egg whites from large eggs (55g/2oz each), room temp 150 g (1 1/2 cups) Gruyère cheese, shredded using a standard box grater (tightly packed if using cups), or other good melting cheese 1/2 tsp cooking/kosher salt (halve for table salt, + 50% for flakes) 2 pinches white pepper (sub black pepper) 1/2 tsp cream of tartar, sifted (stabilises, optional) 15 g (1 tbsp) unsalted butter, melted (to grease the ramekins) 1. Preheat oven to 200°C / 400°F (180°C fan). Melt butter on medium, stir in flour for 2 min, whisk in milk in 3 batches until smooth. Turn off heat, whisk in yolks one at a time, then turn heat back onto medium and whisk in cheese until melted (you’ve made Mornay sauce!). 2. Beat egg whites and cream of tartar 2 min on medium speed then 30 sec on high until stiff peaks. Whisk 1/4 of egg whites into Mornay Sauce, then gently fold in remainder using a rubber spatula in 3 batches. 3. Divide between butter brushed ramekins (320ml / 1 1/3 cup capacity), filled to 1cm / 0.4” below rim. Smooth surface roughly with back of teaspoon (dip in water first), use thumb to clean inside rim (so it rises neatly). Bake 20 min until puffed and golden (it should still jiggle). Serve immediately! #recipetineats #cheesesouffle #souffleaufromage #frenchrecipes #frenchfood

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5