У нас вы можете посмотреть бесплатно Homemade GINGER BEER! 🫚 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Ginger Bug Ingredients: 2 Tbsp fresh organic ginger, grated 2 Tbsp sugar 500 ml filtered water(feed daily with 1 Tbsp sugar and 1 Tbsp ginger for 5–6 days until bubbly) Ginger Beer Ingredients: 2 L filtered water 100 g fresh organic ginger, grated 250 g sugar 80 ml lemon juice 10 g lemon zest 120 ml active ginger bug 6 black peppercorns 3 allspice berries 1 clove Steps: 1. Prepare the ginger bug: Combine ginger, sugar, and water. Feed daily with 1 Tbsp sugar and 1 Tbsp ginger for 5–6 days until bubbly. 2. Boil water, ginger, sugar, and spices for 10 min, then cover and let cool completely. 3. Strain the mixture 4. Add 120 ml of active ginger bug (more for stronger fizz). 5. Bottle in pressure-safe containers, leave at room temp for 3 days, then chill well. Tips: You might see a thin white film (kahm yeast) — it’s harmless. Don’t wash ginger with soap or detergent; use filtered water and baking soda or salt if needed. Adjust sugar, ginger, and ginger bug to your preferred sweetness and carbonation. If you see mold, do not continue — discard the batch and start again. ✨ Enjoy your naturally fermented, refreshing ginger beer!