У нас вы можете посмотреть бесплатно 法式紅酒燉雞 (Coq au Vin) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
自從在2023年參加「法國菜班」學會了這道「法國紅酒燉雞」之後,我就時常為我們一家人和來客準備這道菜。由於大家都讚不絕口,我決定將這道菜加入我們的家傳食譜,並傳授給你們。 這道菜使用無激素的肥美雞腿,融合了煙肉的鮮美、蔬菜的甘甜,還有濃郁的肉汁,真的非常美味! 材料 (4人份): 雞腿 1500克 洋蔥 半個 紅蘿蔔 50克 番茄 1個 芹菜 50克 煙肉 200克 蒜頭 2瓣 鹽 半至1茶匙 胡椒粉 少許 番茄膏 1湯匙 紅酒 300 毫升 牛油 1茶匙 月桂葉 3片 Since I learned how to make "Coq au Vin" in the French cooking class in 2023, I often prepare this dish for our family and guests. As everyone praises it endlessly, I have decided to add this recipe to our family cookbook and pass it on to you. This dish uses hormone-free, plump chicken thighs, blending the deliciousness of bacon, the sweetness of vegetables, and a rich sauce—it's truly delicious! Ingredients (Serves 4): Chicken thighs: 1500 grams Onion: half Carrot: 50 grams Tomato: 1 pc Celery: 50 grams Bacon: 200 grams Garlic: 2 cloves Salt: ½ to 1 teaspoon Pepper: a pinch Tomato paste: 1 tablespoon Red wine: 300 ml Butter: 1 teaspoon Bay leaves: 3 leaves