У нас вы можете посмотреть бесплатно 30 Min Beef Ragu – Tastes Like It Simmered All Day или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Do you want a rich, melt-in-your-mouth beef ragu that tastes like it simmered all day, but is ready in just 30 minutes? Join us for this fantastic beef recipe to create a flavorful pasta ragu, demonstrating how to master this delicious ragu quickly with a pressure cooker. This is one of my favorite fast recipes for a hearty and satisfying meal! In this video: 0:00 - The 30-Minute Ragu Secret 0:11 - Best Meat for Ragu (Beef Neck) 0:58 - Building the Flavor Base 1:27 - The Secret Ingredient (Not Wine!) 1:46 - Why You Should Cut Meat SMALLER 2:07 - The Taste Test Ingredients: • 800g Beef Neck • 3 Carrots (180g) • 1 Onion (120g) • 3 Cloves Garlic • 70g Tomato Paste • Can of Chopped Tomatoes 400g/240g • 2 tbsp Dark Soy Sauce (The Secret!) • 1 tbsp Sambal Oelek (Optional) • 500ml Beef Broth Watch Next: • Beef Goulash: • Why Your Goulash Is Tough (And How To Fix It) • Garlic Beef Stew: • Garlic Beef Stew You NEED to Try! #beefRagu #pressurecooker #30minutemeals #adventureonplate #easyrecipes