У нас вы можете посмотреть бесплатно Italian barbecue "Bombetta" - real meat bombs with cheese или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
To prepare the Italian barbecue "Bombetta" you will need: • Neck (pork) - 1.5 kg • Mozzarella - 150 gr • Rosemary - 2-3 branches • Parsley - 30-40 gr • Salt / pepper - to taste Stages of cooking bombetta - Italian meat "bombs": 1. Chop rosemary leaves and parsley with a knife 2. Cut the pork into thin slices 3. Use a culinary hammer to lightly beat off pieces of pork 4. Broken pieces of meat with salt / pepper and sprinkle with herbs 5. If desired, leave the meat to marinate in the refrigerator for 30-60 minutes. 6. Cut the mozzarella into small pieces 7. Form meat bombs: • for each piece of meat, put 1-2 pieces of cheese • wrap the meat in a roll with cheese and herbs inside 8. String meat "bombs" on a skewer so that the roll is fixed and does not unfold during heat treatment 9. Fry the bombetta on the grill from all sides until tender (about 20 minutes) 10. Serve immediately with the ciabatta For a more detailed recipe, see the video.