У нас вы можете посмотреть бесплатно Three Types Jello - របៀបធ្វើចាហួយស្លឹកតើយដូងខ្ចី ពងមាន់ និងខ្ទិះដូង или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
How to Make Three Different Types of Jellies : Pandan Leave with Shredded Coconut, Egg, and Coconut Milk. Adding a little modification to jelly, you can have variety of dessert tastes. It is easy and fun to make. Please watch till the end. Ingredients: 1. Pandan leave Jelly with Shredded Coconut Pandan leave Jelly 10 Pandan leaves 300ml water to mix with Pandan leaves 700ml water 1 1/2tsp [7g] Jelly powder 150g Sugar 1tsp Salt Coconut Milk Jelly for topping 200ml Coconut milk 1.5g Jelly powder A pinch of Salt 2Tablespoons Sugar 2. Egg Jelly 3 Whole eggs 1000ml Water 3 Pandan leaves 1 1/2 tsp [7g] Jelly powder 130g Sugar 1tsp Salt 3. Coconut Milk Jelly 500ml Water 200ml Coconut Milk Pandan leaves (Optional) 80g Sugar 1/2 tsp Salt 5g Jelly Powder Please subscribe to my channel for more videos: https://bit.ly/JoinSomarFun សូមចុចសាប់ស្ក្រាយដើម្បីទទួលបានវិដេអូបន្ទាប់ៗទៀត https://bit.ly/JoinSomarFun