У нас вы можете посмотреть бесплатно Šamrole na hitro (Shamroll in a hurry) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
2 paketa listnatega testa 2 vrečke vanili puding brez kuhanja 1 l mleka 1 vrečka želatine 200ml smetane za stepanje 1 rum aroma slakor v prahu za posipanje Postopek: Listnato testo narežemo na 2cm široke trakove in jih navijemo na modelčke za šamrolne, še prej modelčke namažemo z maslom. Pečico segrejemo na 200 stopinj in šamrole pečemo 0d 15 d0 20 minut odvisno od pečice. Pečemo jih samo toliko, da rahlo porjavijo. Še tople šamrole spravimo iz modelčkov in jih pustimo, da se ohladijo. Med tem časom napravimo smetano za polnjenje. V litru mleka zmiksamo vanili puding brez kuhanja mu dodamo rumovo aromo raztopljeno želatino in smetano za stepanje, ki smo jo že prej zmiksali.Ko so šamrolice ohlajene jih napolnimo s kremo in na koncu jih potrosimo z sladkorjem v prahu. 2 packets of puff pastry 2 bags of vanilla pudding without cooking 1 liter of milk 1 bag of gelatin 300ml whipping cream 1 room aroma powdered sugar for sprinkling Process: Cut the puff pastry into 2 cm wide strips and roll them into models for shamrocks, grease the models with butter even earlier. Preheat the oven to 200 degrees and bake the shamrocks 0d 15 d0 for 20 minutes depending on the oven. Bake them just enough to brown them slightly. Remove the warm shamrocks from the models and leave them to cool. During this time, make the filling cream. Mix vanilla pudding in a liter of milk without cooking add the rum aroma of dissolved gelatin and whipping cream, which we have already mixed. When the shamrocks have cooled, fill them with cream and finally sprinkle them with powdered sugar.