У нас вы можете посмотреть бесплатно Bok choy kimchi recipe. или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
🔔 Cheonggyeongchae kimchi. (1T = rice spoon) bok choy 2kg, onion ½ (100g), pear ½ (200g), red pepper 5 (75g), green onion 70g, cooked rice 3T (60g), saeu-jeot (salted shrimp) 1T (20g), ginger 4g, garlic 30g (6~8), water 300ml, sugar 1T (9g), coarse salt 1½T (18g), myeolchi aekjeot 50ml, plum syrup 4T, red pepper powder 110g, coarse salt 6T + 1T, water 1L ✨ Cheonggyeongchae kimchi. (Refer to the video for detailed recipe.) 1. Clean and wash bok choy. 2. Add 6T of coarse salt and 1L of water and dissolve the salt. 3. Soak bok choy in salt water and lay flat. Sprinkle 1T of coarse salt on top and leave it for 35 minutes. After 15 minutes, turn upside down and let sit for another 20 minutes. 4. Rinse bok choy with water 2-3 times. 5. Cut onion, pear, red pepper, and green onion. 6. Put pear, onion, 3T (60g) cooked rice, 1T (20g) Saeu-jeot (salted shrimp), 4g ginger, 30g (6~8) garlic, 300ml water (bottled water) in a blender and blend well. 7. Add red pepper and grind roughly. 8. Mix liver ingredients, sugar 1T (9g), coarse salt 1½T (18g), myeolchi aekjeot 6T (50ml), plum syrup 4T, red pepper powder 110g. 9. Add green onion and mix. 10. Apply seasoning to bok choy. 11. Put in a container, cook at room temperature and refrigerate. #recipe #cooking