У нас вы можете посмотреть бесплатно How To Make Fried Kway Teow или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Char Kway Teow or Fried Flat Rice Noodle is another famous Malaysian hawker or street food. Similar to most Asian dishes, the secret to making a perfect plate of this noodle is to have all the ingredients at room temperature and fried quickly over some really big flames. Since most of us do not a high BTU stove top at home, just fry the noodles one serving at a time. Stir-fry Flat Rice Noodles/Char Kway Teow Ingredients 500 g Kway Teow/Flat Rice Noodle, loosen 200 g Bean Sprouts 4 - 5 Cloves Garlic, chopped 15 g Preserved Radish, chopped 15 g Chives, cut into 1-inch length 250 g Prawns, peeled 1 Piece Fried Fish Cake, sliced 4 Eggs 4 – 5 Tbsp Peanut Oil Ground White pepper Chili paste/Sriracha Chili Sauce to taste Sauce 2 Tbsp Oyster Sauce 3 to 4 Tbsp Dark Soy Sauce 2 Tbsp Soy Sauce Note: Cook in two batches. For Full Recipe please visit my blog: http://www.seasaltwithfood.com/2015/0... or at http://www.theflavoursofasia.com/2015...