У нас вы можете посмотреть бесплатно 三种油条制作方法,全网最全面的油条教学!Three kinds of fried dough sticks making methods,。 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
油条,又称馃子,是一种古老的汉族面食,长条形中空的油炸食品,口感松脆有韧劲,中国传统的早点之一。 《宋史》记载,宋朝时,秦桧迫害岳飞,民间通过炸制一种类似油条的面制食品(油炸桧)来表达愤怒。类似的油炸面食,其起源远远早于宋朝,可追溯到唐以前,具体时期不得考证。 Fried dough sticks, also known as Suzi, are ancient Chinese pasta. It is a long hollow-fried food with a crisp and tenacious taste. It is one of the traditional Chinese breakfast《 The history of the Song Dynasty records that in the Song Dynasty, Qin Hui persecuted Yue Fei, and the people expressed their anger by frying a kind of noodles (fried cypress) similar to fried dough sticks. Similar fried pasta, its origin is far earlier than the Song Dynasty, can be traced back to before the Tang Dynasty, the specific period can not be verified.