У нас вы можете посмотреть бесплатно Mango chiffon cake, so fluffy and refreshing 芒果蛋糕這麼做,好吃到你不信,超強烈推薦 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Mango chiffon cake, so fluffy and refreshing #芒果蛋糕 #mangocake #chiffoncake #戚風蛋糕 Subtitles are available in most languages. 💡 Click on the [cc] to choose your language in the setting. This soft and fluffy mango chiffon cake is full of fresh mangoes on top, the taste is very refreshing. In the second half of the video, I will teach you how to make a mango flower easily. 🍞INGREDIENTS ☘️6 inch chiffon cake 2 large eggs (65g/each with shell) Cake flour 35g Milk 30g Vegetable oil 25g Vanilla extract ¼ teaspoon Caster sugar 35g Lemon juice ☘️Cream filling Whipping cream 400g Icing sugar 32g 1 mango (for filling) 1.5 mangos (for topping) ☘️ ** Preheat the oven to 145C/290F ** Bake at 145C/290F for 40 mins, adjust to 160C/320F and bake for 5-6 more minutes ☘️ Please adjust the baking temperature and baking time according to the oven and the loaf tin you use. ❤️ If you like this video, please LIKE 👍 and SHARE. Please SUBSCRIBE my channel and tap the bell if you don't want missing out the new uploads. Thank you for your subscription. If you have your work share with us, please UPLOAD your work on my Facebook as below. ❤️ ------------------------------------------------------------------------------------- Lisa's Kitchen Facebook : / lisaskitchenette ------------------------------------------------------------------------------------ 今天做的這個芒果蛋糕,表面滿滿的新鮮芒果, 配上輕盈柔軟的戚風蛋糕,口感十分地清甜。視頻後半部分會教大家如何快速做出芒果花造型。 🍞原料 ☘️6寸戚風蛋糕 大號雞蛋2個(65克左右/個,連殼) 低筋面粉35克 牛奶 30克 植物油 25克 香草精華 ¼ 茶匙 細砂糖 35克 少許檸檬汁 ☘️奶油抹面 奶油 400克 糖粉 32克 芒果1個(內餡) 芒果1個半(表面裝飾) ☘️**預熱烤箱145C/290F **145C/290F烤制40分鐘, 調至160C/320F,再烤5-6分鐘 ☘️請根據您用的模具和自己烤箱來適當調整溫度和時間。