У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Make Consommé или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Consommé is a type of clear soup made from richly flavored stock, or bouillon that has been clarified, a process that uses egg whites to remove fat and sediment. Ingredients: Ingredients should be cold 2 oz. diced onion 1 oz. diced celery 1 oz. diced carrots 1/2 tsp cracked black pepper 2 oz. egg whites salt 1 small bay leaf 1 clove 1 stem parsley (chopped) 2 oz. diced tomato 4 oz. lean protein 1 1/4 quarts stock Medium stock pot: Add protein Add tomatoes (mix together to separate the protein from clumps) Add good pinch of salt Add onions Add celery Add carrots Add pepper Add small bay leaf Add clove Add parsley -mix together Add egg whites -mix together Add 1.25 quarts of stock Start on high heat Stir gently until egg whites begin to solidifying Eggs will create a ‘raft’ Gently create a ‘vent’ or two in the egg raft Reduce heat to simmer for 30 minutes Remove from heat without disturbing the egg raft Use a cheesecloth or large coffee filter and ladle consume into the filter to strain Use dry paper towel to remove any floating fat