У нас вы можете посмотреть бесплатно 【簡単おせち/甘さ控えめ】黒豆の煮方(黒豆煮のレシピ・作り方) или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
甘さ控えめの黒豆の煮方です。 しわがよらないコツを紹介しています。 少量でつくります。 *よろしければチャンネル登録うれしいです! https://bit.ly/32atVNS 詳しいレシピはこちら↓ http://www.futari-gohan.jp/kuromame-2/ #榎本美沙の季節料理 #おせち #黒豆の煮方 #黒豆 #黒豆煮 #料理 #レシピ #榎本美沙 #レシピ動画 #料理動画 #washoku #ふたりごはん #季節の手仕事 --- ● Sweet black beans (Cooking time: 140 minutes) ■ Material (Easy to make) 200g black beans (dried) (A) Granulated sugar 150g (A) 1 teaspoon soy sauce (A) A pinch of salt (A) 1/2 tsp baking soda ■ How to make [Preparation] Put 1 liter of water on a high heat and boil, stop the heat, while warm (A). (* Put the black beans while it is warm, because it will be easy to tear if you put black beans in the cold broth.) [1] When the pan is boiled over medium heat, remove the acupuncture, drop it with kitchen paper, cover with a pan, cover the pan, simmer on low heat for 1-2 hours. (* Since it is easier to wrinkle the skin when exposed to air, both the drop lid and pan lid are covered.) [2] When the beans are soft, put both the drop lid and the lid of the pan and cool the whole broth. (* Close the lid as it is easier to wrinkle when touching the air when it cools.) The beans are boiled when they are delicious and tender. )